Přihlášky na programy začínající v září 2020 jsou již otevřeny, což v AFS znamená jediné – každoroční podzimní AFS informační setkání neboli Startér! Letos jsme měli možnost studijní programy představit studentům a jejich rodičům v Praze i v Brně. Během víkendu se sešlo 33 zájemců, kterým programy v zahraničí a jejich zkušenosti představilo našich deset absolventů a několik zahraničních studentů.

Pokud uvažujete o studiu v zahraničí a rádi byste získali více informací o jednotlivých programech, či si poslechli zkušenosti našich absolventů, máme pro vás skvělou zprávu. Pro velký zájem o říjnový Startér v Praze jsme se rozhodli otevřít ještě jeden listopadový termín. Informační setkání určené pro studenty středních škol ve věku 14 až 17,5 let a jejich rodiče proběhne v sobotu 30. 11. od 13:00 na adrese Café Kampus – Náprstkova 10, 110 00 Praha.

Startér je skvělým prvním krokem k tomu otevřít si dveře do světa. Proto neváhejte ani o minutu déle a nezávazně se přihlaste přes náš kontaktní formulář zde do 27. 11. 2019.

Lucie Šajnarová

Share this: