Vážené a milé AFS, chtěli bychom Vám poděkovat za možnost hostit. Jsme moc rádi, že jsme se o Vašem programu dozvěděli a zapojili se. Hostili jsme čtyřikrát, každé hoštění bylo jiné, ale pokaždé to pro nás, a snad i pro studenty, byla skvělá zkušenost plná zážitků. Vědomí, že po světě máme další čtyři děti a naše děti sourozence, je prima.

Viděno zpětně znamenalo hoštění pro naše děti (ale i pro nás) obrovský životní posun, rychlejší získání životního nadhledu, přineslo opravdové mezikulturní vzdělávání, učení se toleranci a v neposlední řadě okamžité poznání, že nejen jazykové vzdělávání má smysl. A to, že v současné době naše obě děti mluví plynule anglicky a hlavně to, že nemají ostych v angličtině hovořit, je jednoznačně zásluha Vašeho programu. Tedy díky nejen za to!

Já osobně si velmi cením Vaší práce, která je rozhodně smysluplná, a přeji Vám mnoho spokojených studentů a to jak českých, tak zahraničních, dostatek hostitelských rodin i škol, a hodně sil i motivace pro další roky úspěšného fungování.

Ještě jednou za celou rodinu velké díky. S pozdravem a přáním klidného léta

Markéta T., hostitelská maminka


Přivítejte svět u vás doma

Hoštění AFS zahraničního studenta je zážitek, který s sebou přináší zkušenosti a nadhled potřebné pro současný svět. Je to zážitek pro celou rodinu, který napomáhá nejenom v rozvoji komunikace a empatie, ale také je to skvělá možnost, jak si prohloubit znalosti o cizí kultuře a osvojit si základy nového jazyka.

Pokud i vás láká myšlenka nového člena rodiny, neváhejte a kontaktujte naši koordinátorku Lucii. Více informací o AFS hostitelském programu a konkrétní medailonky studentů, kteří se v letošním roce chystají do České republiky, naleznete zde: www.afs.cz/hostitelsky-program/

Spojit se s námi můžete také přes kontaktní formulář a my se vám ozveme do tří pracovních dní: www.afs.cz/kontaktni-formular-pro-hostitelske-rodiny/

Lucie Beránková

AFS koordinátorka hostitelského programu
E: [email protected]
M: 602 334 427

Share this: