V tomto období pomalu kulminuje nábor na SH 18 programy, kde máme stále volná místa do Japonska, Brazílie, USA, atd. Odlety na tyto programy se pohybují od ledna do března 2018. Zároveň také začíná nábor na programy na příští školní rok 2018/2019 (NH 18). Nabídku programů jsme pro tuto sezonu rozšířili například o roční program v exotickém Peru nebo anglické Kanadě.

Pro následující školní rok máme v nabídce standardně stipendia do Německa s podporou Česko-německého fondu budoucnosti a ze Sbírky Jaroslavy Moserové udělíme částečné stipendium na semestrální program do Francie. Výběrové řízení proběhne 4.12.2017 v Praze. Bližší informace naleznete zde.

V říjnu chystáme STARTÉR. Půjde o informativně zábavné odpoledne, na které se mohou přihlásit studenti, kteří zvažují program na střední škole v zahraničí nebo ti, kteří jsou už rozhodnuti, ale neví jakou zemi si vybrat nebo ti, jež jsou jen zvědaví, jak AFS programy fungují a chtějí strávit příjemné odpoledne plné aktivit a zajímavých příběhů od našich navrátilců. Novinkou podzimního Startéru je, že ho budeme realizovat nejen v Praze 15.10, ale i v Brně 14.10 a možná na Plzeňsku. Určitě sledujte náš Facebook, kde jsou aktuální informace.

Share this: